Strona główna
Z życia szkoły
Nasza szkoła
O szkole
Historia
Patron
Organizacja roku szkolnego
Harmonogram pracy Dyrekcji
Harmonogram pracy
Pedagodzy
Biblioteka
Rada rodziców
Dokumenty
Statut ZSEG
Statut Technikum nr3
Statut BS
Przepisy szkolne
Standardy ochrony małoletnich
Podstawa programowa
Dokumentacja wycieczki
Pozostałe dokumenty
Uczniowie i rodzice
Wychowawcy klas
Podręczniki
Instrukcja logowania do e-dziennika
Procedury zwalniania uczniów
Matura i egzamin zawodowy
Wyniki egzaminów
Gdzie szukać pomocy
Koła zainteresowań
Koło fotograficzne
Szkolne Koło PCK/HDK
Wolontariat
Gazetka „Niecodziennik”
Galeria
Kontakt
tel: 14 636 10 77 | email:
zseg@zseg.tarnow.pl
Strona główna
Z życia szkoły
Nasza szkoła
O szkole
Historia
Patron
Organizacja roku szkolnego
Harmonogram pracy Dyrekcji
Harmonogram pracy
Pedagodzy
Biblioteka
Rada rodziców
Dokumenty
Statut ZSEG
Statut Technikum nr3
Statut BS
Przepisy szkolne
Standardy ochrony małoletnich
Podstawa programowa
Dokumentacja wycieczki
Pozostałe dokumenty
Uczniowie i rodzice
Wychowawcy klas
Podręczniki
Instrukcja logowania do e-dziennika
Procedury zwalniania uczniów
Matura i egzamin zawodowy
Wyniki egzaminów
Gdzie szukać pomocy
Koła zainteresowań
Koło fotograficzne
Szkolne Koło PCK/HDK
Wolontariat
Gazetka „Niecodziennik”
Galeria
Kontakt
Nasza szkoła
Podstawa programowa
PODSTAWA PROGRAMOWA KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO 2019 r
Technik ekonomista
Technik rachunkowości
Technik handlowiec
Technik hotelarstwa
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz
Cukiernik
PODSTAWA PROGRAMOWA KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO 2017 r.PODSTAWA PROGRAMOWA
KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO 2018 r. – BS I st.
PODSTAWA PROGRAMOWA KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO 2018 r. – technikum
AKTUALIZACJA PODSTAWY PROGRAMOWEJ KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO 2022 r. – HiT – technikum
AKTUALIZACJA PODSTAWY PROGRAMOWEJ KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO 2022 r. – HiT – BS I st.
AKTUALIZACJA PODSTAWY PROGRAMOWEJ KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO 2023 r. – BiZ – technikum
AKTUALIZACJA PODSTAWY PROGRAMOWEJ KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO 2023 r. – BiZ – BS I st.